Diensten

WandTotaal Behang &Afwerking

Renovlies/Glasweefsel

Uw nieuwbouwwoning van glasweefsel of renovliesbehang voorzien?  Een slimme keus. Met renovlies en glasweefsel creëert u gladde, strakke muren, voor een aantrekkelijk tarief.

(XXL) Fotowanden

Een wand behangen met XXL-fotoprint? Het wordt gegarandeerd de blikvanger van de ruimte. Wij brengen het behang naadloos aan, zodat de afbeelding volledig tot zijn recht komt. Het behang is eenvoudig schoon te maken en van hoge kwaliteit.

Schilder/spuitwerk

Uw muren in een kleur laten verven of het plafond streeploos laten spuiten? Onze vakmensen realiseren het in een mum van tijd. Geef uw woning of kantoor weer een frisse uitstraling.

 

Luxe behang/wandafwerking

Wilt u uw muren op een originele manier bekleden? Of deze van het duurzame en hygiënische materiaal vinyl voorzien? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van luxueus behang, zoals textiel, stof en akoestisch behang. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

 

Vinyl wandbekleding

Vinyl op de wanden laten aanbrengen?
Wandtotaal voorziet onder andere hotels, ziekenhuizen en zorginstellingen van vinyl wandbekleding. En dat doen wij, dankzij onze ervaring en kennis, op uitmuntende wijze.
home-overons

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over onze diensten? Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kosten?
Neem contact. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onze projecten

WandTotaal Projecten

home-project-01

Villa Rosmalen

home-project-02

UMC Radboud

home-project-03

Ravas Zaltbommel

home-project-04

Bekijk alle
projecten

$

Reviews

Echte verhalen van echte klanten

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter