Diensten

Luxe Behang

Wilt u luxueuze wandbekleding?
Die de ruimte oplift en een imposante uitstraling geeft?
Perfect aangebracht en van ongekende kwaliteit?

Wandtotaal is totaalleverancier op het gebied van luxe wandbekleding. Van stof en vinyl tot akoestisch en textiel. Met meer dan 15 jaar ervaring is niets ons onbekend.


Als totaalleverancier zijn wij in staat om snel te schakelen. U bent hierdoor verzekerd van een korte oplevertijd. Van het meedenken met uw wensen, het bestellen van het behang tot het vakkundig aanbrengen ervan. Wij ontzorgen u volledig. Zo geniet u binnen de kortste keren van prachtig, beklede wanden.

Luxe Behang
icon-luxe

Diensten

Wandtotaal | Onze werkwijze

Bij Wandtotaal denken we actief met u mee. We zijn benieuwd naar uw verhaal en geven u op basis daarvan graag een persoonlijk advies. Ons team bestaat uit vakmensen die op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Heeft u in een magazine of woonprogramma prachtige wandbekleding gezien die u graag in uw woning of kantoorpand zou realiseren? Wij laten uw wensen werkelijkheid worden.

Een fantastisch eindresultaat garanderen, dat is wat we doen. Wij werken met hoogwaardige producten en realiseren zo – in combinatie met onze kennis – wanden die tot in de puntjes zijn afgewerkt. Bij ons bent u verzekerd van perfect aangebracht behang van hoge kwaliteit. Al het behang dat wij toepassen is afkomstig van gerenommeerde merken.

Diensten

Kosten behang hoger segment

U bent op zoek naar origineel en luxe behang dat in het oog springt. Bij Wandtotaal behangen we wanden met allerlei soorten materialen, zoals stof, vinyl, akoestisch behang en textiel. Wat het kost om uw wanden te laten behangen, is onder andere afhankelijk van het type wandbekleding dat u uitkiest en het aantal m2. Bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan een gratis offerte aan.

Op zoek naar een behanger in Utrecht, Brabant, Gelderland of Limburg? Die is gespecialiseerd in het aanbrengen van originele, luxe wandbekleding? Wij zijn de behanger in uw regio.

Luxe Behang
icon-luxe

Meer informatie

Uw wanden tiptop laten behangen? Praten over de mogelijkheden, voorbeelden bekijken en voorzien worden van een persoonlijk en op maat gemaakt advies? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten adviseren u graag.

Wandtotaal is gespecialiseerd in diverse soorten wandbekleding, waaronder luxe behang. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het laten spuiten- en schilderen van uw wanden en plafonds. Op een wand een XXL fotoprint laten aanbrengen? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Luxe behang/wandafwerking

Projectfoto’s

Reviews

Wat vinden klanten van onze diensten?

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter