WandTotaal Behang & Afwerking
WandTotaal Behang & Afwerking

Over Ons

Wandtotaal | Perfecte wanden & plafonds

Wandtotaal is werkzaam in de regio Utrecht, Brabant, Limburg en Gelderland. Kwaliteit vinden wij ongekend belangrijk.

Het team van Wandtotaal realiseert zeer uiteenlopende projecten. Van het aanbrengen van renovlies of glasweefselbehang in een straat met nieuwbouwwoningen en het spuiten van plafonds in een karakteristiek jaren dertig pand tot aan het schilderen van hotels en het verwezenlijken van vinyl wanden in zorginstellingen.

 

Diensten

WandTotaal Behang & Afwerking

Renovlies/Glasweefsel

Uw nieuwbouwwoning van glasweefsel of renovlies behang voorzien? Een slimme keus. Met renovlies en glasweefsel creëert u gladde, strakke muren, voor een aantrekkelijk tarief.

(XXL) Fotowanden

Een wand behangen met XXL-fotoprint? Het wordt gegarandeerd de blikvanger van de ruimte. Wij brengen het behang naadloos aan, zodat de afbeelding volledig tot zijn recht komt. Het behang is eenvoudig schoon te maken en van hoge kwaliteit.

Schilder/spuitwerk

Uw muren in een kleur laten verven of het plafond streeploos laten spuiten? Onze vakmensen realiseren het in een mum van tijd. Geef uw woning of kantoor weer een frisse uitstraling.

Luxe behang/wandafwerking

Wilt u uw muren op een originele manier bekleden? Of deze van het duurzame en hygiënische materiaal vinyl voorzien? Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van luxueus behang, zoals textiel, stof en akoestisch behang. Zowel voor zakelijke als particuliere klanten.

Vinyl wandbekleding

Vinyl op de wanden laten aanbrengen?
Wandtotaal voorziet onder andere hotels, ziekenhuizen en zorginstellingen van vinyl wandbekleding. En dat doen wij, dankzij onze ervaring en kennis, op uitmuntende wijze.

Wandtotaal Behang & Afwerking

Waarom Wandtotaal

Bij ons is afspraak ook daadwerkelijk afspraak. Wij vinden een heldere manier van communiceren ontzettend belangrijk. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u op basis daarvan graag een advies.

Uw woning met glasweefsel, renovlies, XXL-fotoprint, vinyl, textiel, akoestisch behang of luxueuze wandbekleding laten behangen? Of uw wanden en plafonds laten spuiten of schilderen? Het is onze specialisatie.

Topkwaliteit, daarvan bent u bij ons – dankzij onze ervaring, specialistische kennis en de hoogwaardige producten waarmee wij werken – verzekerd. En dat, voor een aantrekkelijk tarief.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan contact met ons op. We staan u met veel enthousiasme te woord en geven u graag een vrijblijvend advies inclusief offerte.

Onze projecten

WandTotaal Projecten

home-project-01

Villa Rosmalen

home-project-02

UMC Radboud

home-project-03

Ravas Zaltbommel

home-project-04

Bekijk alle
projecten

$

Reviews

Wat vinden klanten van onze diensten?

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter