Diensten

Renovlies behang laten aanbrengen

Uw wanden met renovlies of glasweefsel laten behangen?
Wij realiseren voor u een fantastisch eindresultaat.

 

Onze vakmensen staan klaar om uw wanden tiptop in orde te maken. Met renovlies en glasweefselbehang kiest u voor een naadloze, strakke en duurzame afwerking die tegen een stootje kan. Dat wordt jarenlang, zorgeloos genieten.

sec-image-renovlies
diensten-img-static

Diensten

Diensten Wandtotaal

Bij Wandtotaal zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van renovlies en glasweefselbehang en dat doen wij voor zakelijke en particuliere klanten. Van renovlies met een gladde afwerking tot aan glasweefsel met structuur, in zowel bestaande woningen als nieuwbouw. Wij behangen uw wanden op vakkundige wijze en doen dat voor een aantrekkelijk tarief.

Kosten renovlies behang
Een duidelijke manier van communiceren en het hanteren van een transparante werkwijze vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij voor nieuwbouwwoningen complete pakketten aan. Zo weet u op voorhand exact wat het aanbrengen en afwerken van de wanden kost. Benieuwd naar de prijzen van renovlies en/of glasweefsel? Vraag een gratis offerte aan.

Diensten

Voordelen renovlies & glasweefsel

Bevatten de wanden van uw woning of kantoorpand oneffenheden?
Zou u graag strakke, gladde muren realiseren?

Met renovlies en glasweefsel worden scheuren en deuken eenvoudig weggewerkt. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van behang en kunnen uw wanden daarom in een kort tijdsbestek van uw favoriete wandbekleding voorzien.

Zowel renovlies als glasweefsel heeft een korte droogtijd. Het behang kan hierna direct – indien u dat wenst – worden geschilderd. Bovendien heeft het aanbrengen van renovlies of glasweefsel een isolerend en geluiddempend effect én dat verhoogt uw wooncomfort.

sec-image-renovlies
diensten-img-static

Meer informatie

Renovlies behang laten aanbrengen? Of twijfelt u om voor glasweefsel te kiezen? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw verhaal en geven u op basis van uw wensen, behoeftes en budget een vrijblijvend advies.

Wandtotaal is uw behanger in de regio Utrecht, Brabant, Gelderland, Amsterdam en Limburg. Naast het laten aanbrengen van renovlies of glasweefsel behang kunt u bij ons ook terecht voor XXL-fotobehang, schilder- en spuitwerk, luxe behangafwerking en vinyl wandbekleding.

Renovlies/Glasweefsel

Projectfoto’s

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter