Diensten

Schilder/spuitwerk

Uw wanden laten schilderen?
Het plafond laten spuiten?
Zodat u verzekerd bent van een strak en streeploos eindresultaat?

Bij Wandtotaal realiseren we het.

Van het repareren van wanden en plafonds tot aan het schilderen, spuiten en behangen ervan. Bij Wandtotaal verzorgen wij het totaalpakket, zodat u volledig wordt ontzorgd.

sec-image-schilder
icon-schilder

Diensten

Wanden laten schilderen

De wanden van uw woning een ander kleurtje geven, zodat u een totaal andere sfeer creëert? Uw nieuwbouwwoning gereed maken voor uw intrek? Of uw kantoorpand er weer strak en fris uit laten zien? Wat de reden ook is, bij Wandtotaal gaan we met enthousiasme voor u aan de slag.

Uw wanden laten schilderen door een wandspecialist? Slimme keus. Zo bent u verzekerd van perfectie. Bij ons werken enkel vakmensen met verstand van zaken. We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en gebruiken voor het realiseren van onze projecten enkel hoogwaardige producten. Dienen uw wanden of plafonds eerst gerepareerd te worden, omdat deze oneffenheden bevatten? Geen probleem! Wij ontfermen ons over het gehele proces.

Diensten

Plafond laten spuiten

Een streeploos en strak plafond? Kies ervoor om uw plafond te laten spuiten. Bij Wandtotaal brengen wij latexverf door middel van een spuitmachine aan. De verf wordt evenredig over het oppervlak verdeeld, zodat er een egaal resultaat ontstaat.

Het team van Wandtotaal is een expert op het gebied van schilder- en spuitwerk. Om deze reden kunnen wij de klus in een kort tijdsbestek klaren. Het aanbrengen van latexverf met een spuitmachine gaat bovendien razendsnel. Zo aanschouwt u binnen de korte keren uw strak afgewerkte plafond én dat voor een aantrekkelijk tarief.

sec-image-schilder
icon-schilder

Meer informatie

Heeft u een vraag over het laten aanbrengen van schilder- en spuitwerk? Wilt u meer informatie over onze diensten en/of werkwijze? Twijfelt u wat het beste op uw wensen en budget aansluit? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven u graag persoonlijk advies.

Bent u op zoek naar een schilder of stukadoor in Amsterdam, Utrecht, Limburg, Brabant of Gelderland? Wandtotaal is dé wandafwerking-specialist in uw regio. Naast het laten schilderen of spuiten van wanden en plafonds kunt u ons ook inschakelen voor het laten behangen van uw wanden: van XXL-fotoprint en vinyl tot aan glasweefsel of renovlies.

Schilder/spuitwerk

Projectfoto’s

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter