Diensten

Vinyl Wandbekleding Zakelijk

Vinyl op de wanden laten aanbrengen?
Wandtotaal voorziet onder andere hotels, ziekenhuizen en zorginstellingen van vinyl wandbekleding. En dat doen wij, dankzij onze ervaring en kennis, op uitmuntende wijze.

Vinyl Wandbekleding Zakelijk
icon-vinyl

Diensten

Vinyl voordelen

Vinyl op de wanden brengt diverse voordelen met zich mee. Op de eerste plaats is vinyl een sterk materiaal dat tegen een stootje kan. Het is eenvoudig te reinigen, hygiënisch, duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Vinyl behang gaat eenvoudig tien tot vijftien jaar mee.

Bij Wandtotaal werken wij met hoogwaardige producten en merken – zoals Vescom – om zo een perfect eindresultaat te realiseren. Vinyl behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en structuren. Op basis van uw wensen laten wij u graag kennismaken met de vele mogelijkheden.

Diensten

Wandtotaal | De behanger in uw regio

Bij Wandtotaal zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van wandbekleding, zoals vinyl. Met meer dan twaalf jaar ervaring hebben wij al vele prachtige projecten mogen volbrengen. Van de wanden in een kleine karakteristieke loft of een nieuwbouw eengezinswoning tot aan volledige zorginstellingen, ziekenhuizen en hotels.

Het team van Wandtotaal bestaat enkel uit specialisten die op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Doordat wij snel en vakkundig werken, zijn wij in staat om grote, zakelijke projecten op succesvolle wijze te realiseren. Wilt u de wanden van uw kantoor, zorginstelling of hotel laten behangen? We komen graag langs voor een kennismakingsgesprek.

Vinyl Wandbekleding Zakelijk
icon-vinyl

Meer informatie

Meer informatie inwinnen over het laten behangen van wanden met vinyl? Of heeft u een vraag over onze andere diensten, werkwijze of de kosten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven u op basis van uw verhaal en budget een persoonlijk advies.

Wandtotaal is werkzaak in de regio Utrecht, Gelderland, Limburg en Brabant. Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van diverse soorten wandbekleding, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Naast vinyl kunt u tevens voor stof, textiel, akoestisch behang, glasweefsel of renovlies kiezen. Uw wanden liever laten stucen of spuiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Vinyl wandbekleding

Projectfoto’s

Reviews

Wat vinden klanten van onze diensten?

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter