Diensten

XXL Fotobehang

Uw wand laten behangen met een print die indruk maakt?
Met een XXL fotoprint creëert u een ware blikvanger in uw woning of kantoor.

XXL-fotoprintbehang is oogverblindend. Mits deze op perfecte wijze wordt aangebracht. Bij Wandtotaal zijn we behangspecialisten en weten daarom als geen ander hoe dat aan te pakken. Onze kamerhoge prints zijn van ongekende kwaliteit waardoor u er jarenlang plezier van heeft. Kras en stootvast, duurzaam behang dat gemakkelijk te onderhouden is én naadloos wordt aangebracht? Kies uw favoriete fotoprint en wij gaan voor u aan de slag.

Fotobehang | XXL Fotoprint
icon-xxl

Diensten

Fotobehang | XXL Fotoprint

Heeft u een prachtige foto die u graag op een wand zou laten aanbrengen? Het kan. Vanzelfsprekend dient de door u gekozen afbeelding aan bepaalde kwaliteitseisen te voldoen om zo een verbluffend eindresultaat te realiseren.

XXL-fotobehang kan op diverse formaten worden afgedrukt. U levert de foto aan, wij beoordelen de kwaliteit en laten deze afdrukken. Hierna zullen onze vakmensen het behang op professionele wijze aanbrengen. Het resultaat? Een naadloze fotoprint die gegarandeerd het onderwerp van gesprek wordt.

Uw wand behangen met een fotoprint? Wandtotaal is dé behanger in de regio Utrecht, Brabant, Gelderland en Limburg. Ons team bestaat enkel uit behangexperts die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij werken met hoogwaardige producten van gerenommeerde merken, zodat u verzekerd bent van kwaliteit.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten behangen van uw wanden? Wilt u meer informatie over XXL-fotobehang? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord en geven u op basis van uw wensen een vrijblijvend advies.

Naast het laten verwezenlijken van XXL-fotowanden kunt u bij ons ook terecht voor het laten stucen en spuiten van uw wanden, laten aanbrengen van renovlies en glasweefsel behang en het realiseren van vinyl wanden.

(XXL) Fotobehang

Projectfoto’s

Reviews

Wat vinden klanten van onze diensten?

a

Neem contact op

Laat een
bericht achter